Symposium SML, Keyport en OML

Op donderdagavond 6 oktober j.l. komen bij een zonovergoten Beauchclub Degreez bijna 200 collegeleden, raadsleden, ondernemers en onderwijs bij elkaar. Dit voor een goed gesprek met SML, Keyport en OML . . . het gaat over uitdagingen en kansen en over hoe we door samenwerking de regio Midden-Limburg nog verder kunnen versterken.

Drie pitches, drie sketches en de zaal liet zijn betrokkenheid zien en kwam goed los. Samen sparren aan de hand van herkenbare praktijksituaties waarin uit alles blijkt hoe waardevol ‘Samenwerken’ in deze prachtige regio is.

Met inspirerende verhalen van: Ton Weekers en Gerd Leers over SML en de ontwikkeling van de regiodeal. Een overheidsregeling die een enorme boost kan geven aan regionale economische ontwikkeling. Hans Coppus en John Giesen van OML over de ontwikkeling, verduurzaming en vestigingskansen op de bedrijventerreinen. Ton Hagelstein en Gé Moonen over Keyport en het resultaat van samenwerking met een concreet en effectief programma-aanbod voor ondernemers én onderwijs.

Bekijk de terugblik en geniet nog even lekker na.

Dat dit soort samenzijn naar meer smaakt bleek uit het enthousiasme van alle aanwezigen.

Reactie van een willekeurige deelnemer:
Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes’

Gerelateerd nieuws

6
RegioDeal: de stand van zaken
17
Verdiepingssessies 6 en 7 mei
Thumbnail-stappenplan
Stappenplan voortgang Regiodeal Midden-Limburg