SML conferentie: samen zetten we Midden-Limburg op de kaart!

Samenwerking Midden-Limburg is in een volgende fase gekomen. 14 juni j.l. hebben de colleges van B&W van de 7 gemeenten met elkaar gesproken over de investeringsagenda Midden-Limburg en het proces om daaraan handen en voeten te geven. Vastgesteld is dat we ons in een kansrijke positie bevinden om externe steun voor onze agenda te verwerven. Tegelijkertijd is geconstateerd dat daarvoor nog het nodige voorwerk moet worden verricht. Aan de bak dus!

Tijdens de bijeenkomst is de nieuwe website van SML gelanceerd: https://samenwerkingmiddenlimburg.nl. De website biedt de nodige informatie over SML, hoe we werken en -bovenal- wat onze ambities in het kader van de investeringsagenda Midden-Limburg behelzen. Verder: als je scrolt naar de onderkant van de website, kun jij je abonneren op de SML-nieuwsbrief. Echt een must!

Inmiddels is ook een LinkedIn-pagina geopend: https://www.linkedin.com/company/sml-samenwerking-midden-limburg. Volg ons en deel onze posts! Daarnaast is een YouTube-kanaal gestart, waar al een mooie video gedeeld wordt waarop te zien is wat Midden-Limburg allemaal te bieden heeft. Zie https://www.youtube.com/channel/UCeEPufblDIhaxVKDBGQ4Dpg.

De kracht van SML is samen, deel daarom deze informatie in jouw netwerk.

Samen zetten we Midden-Limburg op de kaart!

Gerelateerd nieuws

Foto-John Slots-web
John Slots, directeur Regiodeal bureau Midden-Limburg
Thumb_Regiofoto
Voortgang Regiodeal
6
RegioDeal: de stand van zaken